Cautare

655 de rezultate pentru "mugur bunea" (2.93 secunde)
Revenirea economiei a coincis cu venirea la sefia guvernului a guvernatorului Mugur Isarescu. Dupa trei ani de inasprire haotica a fiscalitatii, 2000 a fost anul unei reforme fiscale bazate pe relaxare.
Mircea Basescu a purtat o discutie pe tema unor acuzatii lansate la adresa sa de Mugur Ciuvica, seful GIP. Iritat de intrebarile jurnalistului, Mircea Basescu i-a spus acestuia ca si ca ori isi face meseria, ori este "un gaozar ca altii", cum "bine" a zis fratele sau.
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, a avertizat ca ramanem in randul tarilor cu deficit extern rezonabil si ca Romania nu va mai fi creditata din exterior daca se va dezvolta din nou pe baza consumului.
In replica, Mugur Ciuvica, unul dintre apropiatii lui Emil Constantinescu, l-a acuzat ieri pe presedintele Basescu de trafic de influenta.
Mugur Ciuvica, lider al Grupului de Investigatii Politice, l-a acuzat in urma cu doua zile pe presedintele Traian Basescu ca a intervenit in actul de Justitie pe vremea cand ocupa functia de ministru al Transporturilor.
In replica, presedintele Traian Basescu a declarat marti ca Emil Constantinescu a prezentat Consiliului National de Studiere a Arhivelor Securitatii (CNSAS) aceleasi documente cu care Mugur Ciuvica a pierdut deja un proces cu actualul sef al statului.
l 30 iunie - ßeful statului roman, premierul Calin Popescu-Tariceanu si guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, extrag primele noi bancnote ale leului greu.
Fost demnitar in cabinetul lui Mugur Isarescu, secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii si Prognozei din cabinetul social-democrat, membru al Consiliului de Administratie al FPS, s-a evidentiat ca om de stat intr-un mod atat de remarcabil, incat a fost apreciat pana si de procurori, care i-au intocmit dosar penal pentru neglijenta in serviciu in 2002.
Redactorul acelei carti, Florin Mugur, am aflat printre primii de subiectul acestei carti uriase. Nu era numai entuziasm cand vorbea despre ea.
Cei trei lideri ai grupului, Mugur Mihaescu (48 de ani), Radu Pietreanu (51 de ani), si Florin Petrescu (45 de ani) au batut palma cu un post TV, scrie Cancan.ro.
A publicat in revista Cenaclulului Calarasi Sentimental si Mugur de cuvinte. Iata una dintre poeziile sale, intitulata Vis, care urmeaza sa apara in volumul de versuri Clipa.
Membrii Colegiului CNSAS au decis ieri ca CNSAS sa preia in regim de urgenta arhivele Securitatii aflate in custodia MApN, decizia fiind determinata de documentele primite de la Mugur Ciuvica referitoare la Traian Basescu.
Presedintele GIP, Mugur Ciuvica, l-a acuzat ieri pe Theodor Stolojan ca a acceptat inlesniri la plata datoriilor catre stat pentru o firma a familiei sale, cu toate ca in declaratiile sale politice fostul lider PNL sustinea ca acordarea de reesalonari incurajeaza coruptia.
Acelasi Radu Berceanu a fost, intre aprilie 1998 si decembrie 2000, ministru al Industriilor si Comertului, in cabinetele Radu Vasile si Mugur Isarescu.
Unul dintre acestia este si domnul Mugur Constantin Isarescu. Pe acest om deosebit il amintesc pentru ca domnul Isarescu este mai deosebit decat ceilalti.
Desi deocamdata spun ca inca nu au luat decizia finala, primarii Zamfir Iorgus (Mangalia), Traian Cristea (Costinesti), Florin Mitroi (Valu lui Traian) si Mugur Mitrana (23 August) sunt deja "marcati" in portofoliul Organizatiei Judetene a PD Constanta, dupa cum sustin importanti membri ai formatiunii politice mentionate.
Acesta sustine ca ceea ce scoate in fata Mugur Ciuvica este de fapt o facatura. a€žCiuvica vine cu un dosar.
Este vorba despre primarii Traian Cristea (Costinesti), Florin Mitroi (Valu lui Traian) si Mugur Mitrana (23 August).
Zamfir Iorgus (Mangalia), Traian Cristea (Costinesti), Viorel Mugur Mitrana (23 August) si Florin Mitroi (Valu lui Traian) sunt primarii care au acceptat nu doar sa aiba discutii cu reprezentantii PD, dar asteapta sa fie acceptati in partidul lui Boc cat de curand.
"Incepand de astazi (vineri - n.r.), fostul presedinte al PNL din orasul Covasna, care a demisionat in urma cu aproximativ doua luni din aceasta functie, s-a inscris in organizatia locala a PSD", a declarat vicepresedintele organizatiei judetene a PSD Covasna, Mugur Topolnitchi.
google-analytics.com